Verhuisd van Delft naar Wateringen.
Inmiddels is het alweer zo`n half jaar geleden dat we zijn verhuisd van de Schieweg 55 in Delft naar Wateringen. Een grote en best moeilijke stap voor ons. We waren inmiddels namelijk al 21,5 jaar gevestigd in Delft. Door omstandigheden hebben we deze keuze moeten maken. Hemelsbreed ligt onze nieuwe locatie zo`n 7 km verderop dan de Schieweg in Delft. Dat rijd je vanaf de oude locatie heel makkelijk aan. We zijn perfect bereikbaar vanaf de A4 of A13 of tussendoor via Den Hoorn. Wat betreft de parkeergelegenheid zijn we er alleen maar op vooruit gegaan. Zeven eigen plaatsen en volop openbare parkeergelegenheid direct om ons pand heen.

De nieuwe plek is veel ruimer waardoor we ons beter kunnen presenteren en waarbij wel al onze machines en andere concepten de plek konden geven om ook daadwerkelijk aan de man te kunnen brengen en goed te kunnen laten zien. Hierbij praten we over Print-Station, Onlineclubshop, Big-Prints en Happy Shirtday. Binnenkort komt daar nog Print your own Hero bij. Allemaal customized printconcepten die via een webshop besteld kunnen worden. Op onze oude locatie hebben we met heel veel plezier gewerkt en hebben we een hoop leuke klanten mogen ontvangen. We hopen jullie in Wateringen ook weer te mogen helpen. Voor de reistijd hoef je het niet te laten.

Mocht dit wel een probleem zijn dan bieden wij voor al onze bestaande klanten uit Delft een gratis pick-up and delivery service aan. Voor alle nieuwe klanten overigens ook hoor.
Op de Schieweg hadden wij nog geen grootformaat sublimatieprinter en pers staan. Die hebben we nu wel. Mooie, leuke mogelijkheden. Verder zijn we behoorlijk bedreven in het leveren en bedrukken van textiel. Om dat stukje op een nog betere manier te kunnen invullen hebben we er ook een DTG-printer bij. Hiermee kunnen we direct op textiel printen. Donker of licht textiel maakt niet uit.
Zeefdrukkwaliteit, maar dan ook toe te passen voor enkele stuks.

En dan nog een uitbreiding van onze diensten. Tegenwoordig bieden we ook een andere service aan. Het ontwerpen en ontwikkelen van websites en shops. Alles wat daarbij komt kijken leveren we via ons www-cafe. Pelle, onze Full Stack Developer helpt je met al jouw It-wensen. Dus of we nu jouw drukwerk ontwerpen of je site... we doen dat op hetzelfde beeldscherm. Voor jullie alleen maar gemak en één aanspreekpunt voor al je reclamewerk. Want jouw site is een digitale folder of winkel. Ervaring heeft geleerd dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een goeie site te bouwen en bij te houden. Wij regelen het compleet. Ook het inhoudelijke en technische onderhoud.

Rij je dus nog wel eens over de Schieweg in Delft en je mist ons, 8 minuten daarvandaan en je bent hier. Randje Den Haag bij de „ingang“ van het Wateringseveld. Dat is achter de KFC en de Subway.

Dus Delft..... here we are!
Sylvain Poonsstraat 34 in Wateringen.
Welkom!