WEB
Dit is een breed begrip. We kunnen al een tijdje niet meer zonder. Ook niet in reclameland. Er zijn zoveel leuke toepassingen te bedenken om je bedrijf te presenteren op het web. Natuurlijk je website, dat is je digitale etalage, je digitale folder. Altijd kan Google jouw bedrijf vinden op het world wide web. Dat is handig voor jouw klanten. Maar het ene bedrijf wordt sneller of makkelijker gevonden dan de ander. En de ander is dan vanuit jouw oogpunt jouw concurrent. Wij kunnen je helpen dat jij sneller wordt gevonden. Dat noemen we SEO.

Wil jij direct verkopen via het web, dan heb je een webshop nodig. Daarin is alles mogelijk. Maken wij een digitale winkel voor jou? We sturen een duidelijke offerte, inclusief domeinnaam registratie, een SSL veiligheidscertificaat, hosting en onbeperkt aantal emailaddressen en aantal MB's.
Alleen de site of de shop ontwerpen kan natuurlijk ook. Verder zijn we tegenwoordig allemaal bekend met alle sociale kanalen. Voor bedrijven een ideale manier om te adverteren en betrokkenheid te creeeren. Wil je een campagne opzetten en niet willekeurig een paar keer in de week wat posten? (Of juist wel) Wij stippelen een leuke en effectieve campagne voor je uit. Schrik niet van het woord campagne, zo duur is het niet.

Ook voor het maken van apps ben je bij ons op het juiste adres.
Zeg jij wat je wilt, zeggen wij wat er kan.
Jouw idee├źn. Onze expertise. We maken het samen realiteit.


Neem contact op.
0